Coco – Mat Hotel

Удоволствие и комфорт по време на Вашия сън и почивка!

Бутиков хотел ОРЕС, е първия в България Coco-Mat хотел.
Защо Coco-Mat? Защото обичаме природата и каним природата да влезе при нас! Мотото на марката Coco-Mat е “Sleep on a nature” и всички техни продукти са произведени от естествени материали.
Леглата в Бутиков хотел “Орес” са с матраци – Coco – Mat от високя клас на марка, които се състоят от няколко слоя естествени материали, осигуряващи оптимална и еластична подкрепа на човешкото тяло, без използването на метални пружини.
Coco – Mat са направени с естествени пластове от каучук. Също така имат кокосови влакна, които правят матрака здрав, гъвкав и изолиращ. В състава им още са включени и влакна от конски косъм и кактус, които регулират влагата и морски водорасли, чиято функция е противоалергична. Като допълнение на всички тези естествени материали, матраците включват в състава си и лен против изпотяване.
За още по-голям комфорт и мекота, нашите възглавници и завивки също са Coco – Mat, като нашите гости могат да избират своята възглавница, според предпочитанията си за мекота, материал и форма.

Как се чувстват нашите гости:

Милена Н. – „ Така дълбоко не съм спала от доста време. Даже не ми се ставаше за закуска.“

Виктор П. – „Жена ми каза, че не съм хъркал, не че на мен обратното ми пречи, но явно има значение на какво спиш“

Рая М. – „Обикновено, по хотелите имам проблем или с матрака или с възглавницата. Тук обаче, нямам никакви забележки“.

№1 Coco-Mat хотел в България